Család

Csúnyán átverte a társkeresőn elcsábított nőket

A 45 éves férfi különböző ürügyekkel több millió forintot csalt ki az internetes társkeresőn megismert nőktől.

Összesen nyolc nő sétált be a csaló csapdájába. A 45 éves bugaci férfi két és fél éven át szédítette az internetes társkereső oldalakon megismert nőket. Áldozatait elsősorban Kecskemét környékén kereste, akiktől különböző kitalált történetekkel több százezer, de volt, hogy több millió forintot csalt ki, majd a pénzt fölélte.

Egy szolnoki nővel négy éven át tartotta a kapcsolatot úgy, hogy személyesen soha nem találkoztak. Ennek ellenére a nőtől rendszeresen kért kölcsön, aki összesen 6,3 millió forintot utalt a férfi bankszámlájára.

Egy Lajosmizsén élő nőt öt hónap alatt 1 millió forinttal rövidített meg hol adótartozásra, hol ügyvédre hivatkozva.

A csaló férfi a lebukását megelőző utolsó alkalommal, 2016 nyarán magánpraxist folytató belgyógyásznak adta ki magát, és bírságfizetési kötelezettségre hivatkova 250 ezer forintot csalt ki egy, az előző napon (!) megismert nőtől. A nő ugyanakkor csak 200 ezer forintot tudott neki átadni, ezért odaadta a férfinek a bankkártyáját, hogy vegye le arról a hiányzó 50 ezer forintot. A férfi a pénz mellett meglépett a nő laptopjával is, valamint a bankkártyával mobiltelefonokat vásárolt, összesen 800 ezer forintos kárt okozva neki.

A Kecskemét Járási és Nyomozó Ügyészség a férfit többrendbeli, üzletszerűen elkövetett csalás bűntettével vádolja, amelyért akár 12 évig terjedő börtönbüntetésre ítélhetik. A büntetett előéletű férfit előzetes letartóztatásban várja az ítéletet.

Több millió forintot csalt ki a társkeresőn megismert nőktől
Több millió forintot csalt ki a társkeresőn megismert nőktől

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top