Család

Itt a megoldás, ha csak rossz képeket tudsz készíteni a gyerekről

Lefotóznád a gyereket, de valahogy sosem sikerül jól a kép?

Nem könnyű normális fotót készíteni a gyerekekről, főleg ha profi, de a gyerek számára ismeretlen kezekre bízod ezt. Bemozdulnak, grimaszolnak, elfordulnak. Persze így is helyesek, de ha fotón is vissza akarjuk adni ezt, rendesen meg kell küzdenünk az eredményért. Mutatjuk, hogyan.

Golden Hour is the holy grail of natural light that drapes everything in an ethereal glow. Get it right, and you'll end up with a photograph you'll never forget.

Battlecreek Photography (@battlecreekphotography) által megosztott bejegyzés,

Kösd le valamivel a gyereket, miközben fényképezed. Egyrészt nem biztos, hogy mindenki szereti, ha fotózzák, másrészt nem izeg-mozog, ha csinál valamit, és abba belefeledkezik. Lehet ez a tevékenység a falevelek dobálása, buborékfújás vagy homokvárépítés, csak foglald le valamivel.

 Legyen nála az egyik kedvenc játéka, hogy komfortosabban érezze magát, és legyen mit szorongatni vagy simogatni, ami nyugalmat áraszt.

Ne zavarjon, ha rendetlen vagy az elképzelésedtől eltérő lesz a kép végül. Pont ez a természetesség segít megragadni a lényeget. Ha maszatos lesz a gyerek arca a képen, hát legyen, semmit nem von le az értékéből, sőt.

Hagyd, hogy ő válassza ki a ruháját, amelyben fotózzák. Sokkal engedelmesebben és nyugodtabban tűri majd a fotózást, ha az ő döntése is érvényesülhet.

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top