nlc.hu
Család

Váratlanul ikreket szült a nyolcgyerekes anyuka

Ikreket szült a nő, aki nem is tudta, hogy terhes

Állítása szerint alig változott a teste, így sokáig eszébe sem jutott, hogy várandós.

Alaposan meglepődött egy ausztrál nő, aki nemrég ikreknek adott életet, holott csak előtte egy héttel derült ki számára, hogy gyereket vár – írja a LadBible.

Az Annie Tupou nevű nő szerint a testén alig tapasztalt változásokat, és csak ritkán érezte magát fáradtnak, így nem is gyanakodott. Végül, egy más okból kért orvosi vizsgálat során mutatott rá a kezelőorvosa, hogy már hat hónapos terhes.

Ezután egy héttel pedig már be is indult a szülés. Tupou-nak egyébként eddig nyolc gyereke volt, így alaposan meglepődött, amikor kiderült, hogy nem is egy, hanem két kisbabát hordott a szíve alatt.

Hathónapos terhesen jött rá az anyuka, hogy gyereket vár

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

A szülés is elég kalandosan alalkult, a nő férje ugyanis épp nem volt otthon, amikor megkezdődtek a fájások. Tupou azonban nem esett kétségbe, ahogy az ausztrál 9News-nak adott nyilatkozatában elmondta, egyből „bába-üzemmódba” kapcsolt.

Az első kisbabát így otthon, egyedül szülte meg, a mentők csak ezután értek oda, majd két óra múlva – az anyuka meglepetésére – az első baba ikertestvérét is világra segítették.

Tupou-nak a jövőben legalább nem kell azon aggódnia, hogy inkább a fiú, vagy a lánygyerekeinek kedvezzen, a most született ikerpárral ugyanis beállt az egyensúly: öt fiú és öt lánygyerek után pedig már az anyuka is úgy döntött, ennyi elég volt, így teljes a család.

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top