Család

A Las Vegas-i lövöldözésben gyermeküket elvesztő szülőknek üzent a blogger anya

A blogger anyuka érzelmes üzenetet osztott meg a Facebookon.

A helyi idő szerint vasárnap esti Las Vegas-i lövöldözésnek több mint 50 halálos áldozata és körülbelül 500 sérültje van. Egy amerikai blogger anyuka, Whitney Fleming megható gondolatokat posztolt a Facebookon a tömegmészárlással kapcsolatban:

Nincs többé biztonságos hely a világon, ami a szülők legnagyobb rémálma. Sem az iskoláinkban, sem a templomainkban. Sem a koncertek, a bevásárlóközpontok, a repülőgépek és a metrók. Sajnos a szörnyetegek sokszor az otthonainkban is megbújnak. És miközben ez a borzalmas tragédia megtörtént, amíg én békésen aludtam, és a legnagyobb fájdalom és kétségbeesés kavarog bennem, mégsem vagyok egyáltalán meglepve.

Fleming szerint a részvét mellett érdemes felkészülni az ehhez hasonló szituációkra, és nagyon fontos megtanítani a gyerekeinket arra, mit tegyenek ilyenkor:

Meg kell tanítani őket, mit tegyenek, merre meneküljenek, hol tudnak elbújni, vagy mikor kell csendben lenniük. Fel kell készítenünk őket arra a világra, amiben sajnos most élnünk kell, és reménykednünk abban, hogy soha nem lesz szükségük a valóságban erre a tudásra.

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top