Család

Elolvadsz ettől a zseniális múzeumi lánykéréstől

A hihetetlenül kreatív lánykérésre a Metropolitan Művészeti Múzeumban került sor, és a fiatal párt ki is tették miatta az igen után!

Egy Chris nevű férfi elég komolyan vette a tökéletes lánykérést. A férfi mindent előre eltervezett: anyósával bájos, pöttyös ruhát vetetett szerelmének, Marybethnek, majd meggyőzte a lányt, hogy viselje azt, mikor együtt elindultak a Metropolitan Művészeti Múzeumba. Marybeth és Chris a képek között császkált, majd mikor a Picasso festményeit kiállító terembe (Marybeth kedvencébe) érkeztek, a férfi rámutatott egy különleges festményre, amit nem a legendás avantgard festő alkotott…

A lánykérést mintázó rajzot a lány testvérei függesztették fel a múzeum falára, akiknek szerencsére azt a pillanatot is sikerült elkapniuk, mikor Marybethnek leesik a zseniális trükk! Bár az igen és néhány megható fotó után felszólították a párt, hogy vegyék le a rajzot, és hagyják el a múzeumot, így is ez a világ legcukibb, legkreatívabb lánykérése!

MyModernMet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top