Család

Esküvője másnapján halt meg a házaspár

Hazafelé tartottak az autójukkal, amikor egy biciklis miatt hirtelen manőverbe kezdtek, és egy fának csapódtak.

Egy nappal az esküvője után halt meg egy házaspár az autójában Szőlősgyörök és Lengyeltóti között. Éppen hazafelé tartottak a nő családjától, mikor feltűnt előttük egy kivilágítatlan biciklis, akit ki is kerültek, de egy szemből jövő autó miatt azonnal vissza kellett húzódniuk. Ezután csapódtak egy fának, és olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy életüket vesztették – közölte a Tények.

A tévécsatorna információi szerint a 37 éves férfihez és a 36 éves nőhöz az első arra járó autós hívott segítséget. A kerékpárosnál nem volt telefon, ráadásul a helyszínt is elhagyta.

A rendőrség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége és segítségnyújtás bűntette miatt hallgatta ki a biciklis férfit. A Tények úgy tudja, ha a biciklis időben kér segítséget, az anyósülésen ülő nő túlélhette volna a balesetet.

Korábbi kapcsolataikból a férfinak és a nőnek is volt gyereke. Lászlónak egy nyolcadikos, Évának pedig egy tízéves lánya van, és közös gyereket is terveztek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top