Család

Imádják, de rettegnek ajándékba kapott plüssállatuktól ezek a gyerekek

Az anya már a vásárláskor tudta, hogy bár imádni fogják gyerekei az ajándékot, meg is fognak tőle ijedni rendesen.

Jessica Mags a minap egy unikornis plüsst vásárolt gyerekeinek. Első pillantásra édes teremtésnek tűnik, csakhogy az állat száját mozgatni lehet, ha pedig kinyitja, vicsorgó, éles fogak és gonosz szemrándítás váltják fel az addigi tüneményes mosolyát.

Mags ezt pontosan tudta – valószínűleg inkább saját maga szórakozására vásárolta meg a játékot. A nő ugyanis videóra is vette, ahogy egyik fia békés jókedve egy pillanat alatt fordul át elképesztő ijedtségbe az unikornis félelmetes pofavágásától.

A videón jól hallható, ahogy az anya megkérdezi fiát, hogy ugye, milyen aranyos a figura, és miután a gyerek lelkesen bólogat, hirtelen ákapcsolja az állatot az ijesztő üzemmódba, a kisfiú meg ettől totálisan kikészül, és sírva fakad. Mielőtt bárki megorrolt volna az anyukára, elmondta, hogy szent a béke, fia maga kérte, hogy visszanézhesse a róla készült videót, és nagyokat nevetett rajta.

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top