Család

Túlélte a Las Vegas-i lövöldözést a házaspár, de autóbalesetben meghaltak

A kaliforniai házaspár sértetlenül úszta meg a mészárlást, amelyet életük legboldogabb napjai követtek. Ám egy autóbalesetben életüket vesztették.

Dennis és Lorraine Carver sértetlenül túlélte a Las Vegas-i lövöldözést, a férj testével védelmezte a feleségét a golyózáporban az október 1-jei mészárlás során, de szerencsére egyikük sem sérült meg.

Ám két héttel később tragikus balesetet szenvedtek, autójuk fémkorlátnak csapódott, kigyulladt, és mindketten meghaltak – írja a Fox News.

Húszéves lányok, Brooke Carver azt mondta, hogy a lövöldözés után nagyon sok olyan rokon és barát megkereste őket, akik fontosak voltak számukra. Életük utolsó két hetében nagyon boldogok voltak, a pillanatnak éltek.

Az autóbaleset az otthonuktól alig fél mérföldre történt. A család fiatalabb lánya, a 16 éves Madison egy nagy csattanásra lett figyelmes a szerencsétlenség éjszakáján. Lerohant az utcára, és látta, ahogy a szülei autója lángol.

A házaspár 22 éve volt együtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top