Család

600 idegentől kapott szülinapi képeslapot a 100 éves néni

Több mint 600 üdvözlőlapott kapott vadidegenektől a 100. születésnapját ünneplő néni.

Az Evergreen Residential Home idősek otthonában élő Lizzie Picken soha nem házasodott meg, nincsenek gyermekei. Nővére, aki 103 (!) éves, Skóciában él, ezért Picken meglehetősen magányos ünneplésre számított 100. születésnapján. Ehelyett kellemes csalódás érte. Az otthon személyzete felhívást tett közzé a közösségi médiában, azzal a céllal, hogy Lizzie 100 üdvözlőkártyát kapjon a születésnapjára.

Forrás: SWNS

A vártnál sokkal nagyobb sikert értek el a dolgozók, ugyanis összesen 638 kártya és számos ajándék érkezett Picken számára. Az üdvözlőlapokon, melyek mindegyike csupa idegentől jött, kedves és megható üzenetek álltak. Picken semmit sem sejtett a nagy készülődésből, és miután megkapta az ajándékokat, nagyon boldognak és hálásnak tűnt.

Forrás: SWNS

Pickent nem zavarja, hogy nem születtek gyerekei, ő inkább a munkájára koncentrált egész életében, szülésznőként dolgozott. „Elég boldog voltam egész életemben így is, hogy egyedül vagyok, és bárkinek ajánlom, mivel roppant önálló lettem.”

Forrás: SWNS

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top