nlc.hu
Család

Együtt ünnepelte 100. születésnapját az egypetéjű ikerpár

Évek óta most találkozott először az ikerpár, hogy együtt ünnepeljék 100. születésnapjukat

Egy ikerpár hosszú idő után most találkozott először, hogy együtt ünnepelhessék meg 100. születésnapjukat.

Egy egypetéjű ikerpár évek óta most találkozott először, hogy együtt ünnepeljék meg 100. születésnapjukat. Anne Brown és Florence Boycott egy otthonban ünnepelte a nagy napot családjukkal és barátaikkal közösen. Előbbiből pedig öt generáció is jelen volt. 

Ez semmiben sem különbözik attól, mint amikor 50 éves voltam

– mondja Anne. 

Nem csoda, hogy a testvérpár egyből nosztalgikus hangulatba került, amint megpillantották egymást. Elmondásuk alapján sokszor még édesapjuk sem tudta őket megkülönböztetni. 

„Nem tudtak minket megkülönböztetni egymástól. Apám reménytelen volt. Nagyon közel álltunk egymáshoz. Mindig együtt voltunk, soha nem mozdultunk egymás nélkül.”

Anne Brown és Florence Boycott

Anne Brown és Florence Boycott újra együtt ünnepli születésnapját (Fotó: Getty Images)

Az egyik nő lánya, Kathy Lindsay szerint olykor még neki is nagy fejtörést okozott, hogy meg tudja különböztetni édesanyját és nagynénjét. Bevallotta, hogy bizony gyakran összekeverte őket. 

„Anne nagynéném egyszer bement a házba, és azt hittem, hogy anya az. Megkérdeztem, hogy mit keres itt, majd kiderült, hogy Anne néni volt. Telefonon is összekevertem őket, hiszen a hangjuk is egyforma volt.”

Kathy hozzátette, hogy megesett az is, hogy a testvérpár gyakran a fiúkat is cserélgette egymás között, ha az egyiknek nem volt szimpatikus egy randi során. Véleménye szerint rendkívül jó génekkel rendelkeznek, így a 100 év alatt szerencsére egyiküknek sem volt komoly betegsége. 

Anne Brownnak egy lánya van, Florence Boycottnak pedig három, azonban sajnálatos módon az egyikük meghalt. Hét unokája, hat dédunokája és három ükunokája van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top