Család

Szexuálisan zaklatták a gyerekeket a budapesti fociakadémián

Vádemelési szakaszba lépett annak a pedofília gyanújába keveredett tanárnak az ügye, aki a Honvéd utánpótlás-akadémiáján focistanövendékeket molesztált.

Lezárta a rendőrség a nyomozást annak a pedofília gyanújába keveredett tanárnak az ügyében, aki a Honvéd utánpótlás-akadémiáján focistanövendékeket molesztált. A Bors információi szerint a tanár fura viselkedése és gyerekekhez való hozzáállása egy tanárnőnek szúrt szemet.

A tanár ellen január 13-án tettek feljelentést, miután egyre több gyerek vallotta be a zaklatást. Másnap már kattant a bilincs a férfi csuklóján: a rendőrség otthonából vitte el a férfit: szexuális kényszerítés és kiskorú veszélyeztetése miatt indítottak büntetőeljárást ellene, és előzetes letartóztatásba helyezték.

A tanár nem csak Budapest Honvéd akadémiáján fogdosta a gyermekeket, mára kiderült, hogy a Magyar Futball Akadémia növendékeit is zaklatta – írja a Bors.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top