nlc.hu
Család

Szexuális zaklatással vádolják a kolumbiai dzsungelben megtalált gyerekek mostohaapját

Szexuálisan zaklathatta mostohaapja az egyik gyereket, akit megtaláltak a kolumbiai dzsungelben

Pénteken letartóztatták a rendőrök.
Megtalált gyerekek a kolumbiai dzsungelben.

A kolumbiai ügyészek szexuális zaklatással vádat emeltek szombaton a májusi repülőgép- szerencsétlenséget túlélő négy bennszülött gyermek közül kettő édesapja ellen, írja a Reuters nyomán a 444.

Ahogy arról az nlc is hírt adott, a gyerekeket szállító Cessna 206-os május elsején zuhant le az Araracuara és San José del Guaviare városa között lévő dzsungelbe. A pilóta, az anya és egy férfi holttestét a baleset után megtalálták a ronccsal együtt, de a négy gyereknek nyoma veszett.

A 13, a 9, a 4 és a mindössze egyéves gyerek 40 napot élt túl a dzsungelben úgy, hogy manióka lisztet és az őserdőben felelhető gyümölcsöket ették.

Az ügyészség közleménye szerint az apát azzal vádolják, hogy szexuálisan zaklatta 13 éves mostohalányát 10 éves kora óta. Pénteken letartóztatták a rendőrök. A gyerekek a repülőgépbaleset óta egy kolumbiai családjóléti intézetben tartózkodnak.

Kiemelt kép: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top