Család

Gazdája összes pornóját megsemmisítette az erkölcscsősz kutya

A 16 hónapos Momo megpróbálja leszoktatni gazdáját a rossz szokásairól, szóval jóindulattal megrágcsálta a 10 évnyi pornógyűjteményt!

A kutyák ahol tudnak, segítenek nekünk. Például szeretnék, ha jobb emberek lennénk, és igyekeznek leszoktatni minket minden káros szokásunkról.

A 16 hónapos, tüneményes Momo ebben igazán elkötelezett! Nemrégiben úgy gondolta, teljesen felesleges és szexista dolog, hogy gazdája még mindig őrizgesse a 18 éves kora óta, most már 10 éve gyűjtögetett pornó-dvd-ket, szóval áldozatos munkával elpusztította a teljes kollekciót. Azt azért muszáj hozzátenni, hogy a pusztításban nem mindig ennyire következetes, ugyanis a pornó mellett hajszárítót és bukósisakot is rágcsált már használhatatlanná, pedig azok kimondottan hasznos holmiknak mondhatók.

Szerencsére Momónak semmi baja nem lett a dvd-rongálás közben (az állatorvos megállapította, hogy nem ette meg a szilánkokat), és végül a gazdi sem haragudott rá, bár azért megkérte, hogy legközelebb inkább szofisztikáltabb módon fejezze ki a rosszallását.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top