Család

Nyolc gyerekkel kerülhet utcára egy család

A család azt sem tudja, mivel gyújt be a következő napokban, ám ha nem fizetik be határidőre a törlesztőrészletet, elárverezik a házukat.

Az utcára kerülhet egy 8 gyerekes család, mert nem tudták fizetni a folyamatosan növekvő törlesztőrészleteket, ezért elárverezik a házukat. A legkisebb gyerek alig múlt 2 éves – számolt be a Tények.

A család 2009-ben kezdett építkezni hitelből, de nem sokkal később a férfinak megszűnt a munkája, így nem tudták fizetni a részleteket. Egyszer már indult végrehajtás ellenük, de akkor még sikerült rendezni az adósságot.

Egy másik probléma is sújtja őket, a férfinak ugyanis sérvműtéte volt, és mivel az operáció után nem sokkal dolgozni kezdett, a sérve kiújult.

Ha nem érkezik be határidőre a havi fizetendő összeg, akkor automatikusan újra árverezésre kerül a ház. A család azt sem tudja, hol töltik majd az ünnepeket, és mivel fűtenek.

Most albérletet keresnek, de ennyi gyerekkel azt sem találnak. Amikor meghallják a tulajdonosok, hány gyerekkel költöznének, elutasítják őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top