nlc.hu
Család
Szívszorító üzenettel raktak ki egy kiskutyát az utcára

Szívszorító üzenettel raktak ki egy kiskutyát az utcára

Egy dobozban lapult az oltalmat kereső eb.

Egy michigani iskolában akadt rá takarítás közben a megdöbbent portás a dobozra, benne egy hét és fél hetes kölyökkutyával. A dobozon ez állt: „Elnézést, nem volt otthona, és nagyon hideg volt. Kérem, találjanak neki új otthont. Köszönöm!”

Forrás: Detroit Pit Crew Dog Rescue

A portás azonnal kapcsolatba lépett az iskola egy köztudottan nagy állatbarát tanárával, aki ideiglenesen magához vette a kutyust, fia nagy örömére. A koromfekete ebet Hópehelynek nevezték el. A tanár azonnal intézkedett, hogy megfelelő gondoskodást kapjon az eb, amely végül menhelyre került. 

Forrás: Detroit Pit Crew Dog Rescue

A kutyust valószínűleg az iskola valamelyik diákja hagyhatta ott, aki nem tudta elég jól ellátni az állatot, viszont biztos akart lenni abban, hogy jó kezekbe kerül. A dobozban egy takarót és kutyaeledelt is hagyott az illető. Hópehely azóta is imád a dobozban kuckózni, nehezen lehet onnan kirobbantani. Persze néha muszáj kijönnie, például amikor megkapta a megfelelő védőoltásokat. 

A mai napig senki sem tudja, konkrétan ki és miért hagyta ott az iskolában a kutyát, de a lényeg, hogy Hópehely jól van, most már egy szerető család gondoskodását élvezi, és a karácsonyt nem az utcán tölti egyedül.

The Dodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top