Család

Bébivíziló és sarki fény – az év legemlékezetesebb lánykérései

Minden lány romantikus lánykérésről álmodozik kamaszkorában, aztán néha az élet kicsit másképp alakul. De vannak olyan szerencsés hölgyek, akiknek olyan lánykérést rittyent a férfi, hogy még a szánk is tátva marad tőle.

A lánykérés tulajdonképpen a pasik kreativitásán múlik, sok beleszólásunk nincsen, maximum célozgathatunk, ha már olyan szorossá válik a kapcsolat. Az biztos, hogy kell hozzá egy nagy adag figyelem a férfi részéről, hogy tudja, mit szeretne a szerelme, mire vágyik, és egyáltalán, mit tart romantikusnak. Mert míg nekem az a romantikus, hogy egy fából faragott rózsát kapok lánykéréskor, addig másnak lehet, hogy egy nyilvános, ezernyi ember előtt féltérdre ereszkedő szerelmes férfi az, aki el tudja nyerni a szívét.

Idén is rengeteg találékony férfi kérte meg kreatív és megható módon a barátnője kezét, közülük válogattunk.

A kedvenc bébivíziló csatlakozott a lánykéréshez

Azért épp az állatkertben kérte meg Nick Kelbe a szerelme kezét, mert tudta, hogy a hölgy imádja azt a bébivízilovat, aki végül kis trollként részt is vett a lánykérésen. Szerencsés módon épp meg tudták örökíteni egy fotón, ahogy a kíváncsi víziló érdeklődve nézi, ahogy két rajongója az orra előtt eljegyzi egymást. Emlékezetes marad ez a pillanat számukra, az egyszer biztos.

A szervezkedős vőlegény

Chris annyira tökéletesre akarta a lánykérést, hogy tényleg mindent beleadott. Összebeszélt leendő anyósával, hogy intézze el, hogy a nagy napon a lány egy bizonyos piros pöttyös ruhát viseljen, majd rajzolt egy képet a lánykérésről, amin egy piros pöttyös ruhában álló lány épp igent mond. A rajzot a lány testvérei kommandózták a Metropolitan Museum falára a Picasso festmények mellé, merthogy Picasso a lány kedvenc festője. És kész is volt a meglepetés, csoda, hogy Beth nem esett össze ott helyben, amikor leesett neki, miről van szó. Mondjuk a múzeum nem annyira díjazta Chris ötletét, amint kiszúrták, rögtön levetették velük a rajzot a falról, és kitessékelték őket a múzeumból.

Ennél romantikusabb nincs

Dale Sharpe abszolút mértékben a nyertese lehetne minden romantikaversenynek azzal, hogy épp a sarki fények alatt kérte meg barátnője kezét. Megszervezett egy romantikus utazást, hogy aztán romantikus lánykérésként a romantikus sarki fények derengésénél ereszkedjen romantikusan féltérdre. Ennél több romantika nem fér bele egy egész életbe sem.

Szülés után lánykérés

Kicsit fordított sorrendben történtek a dolgok Darick és Susan között: előbb jött a baba, utána a lánykérés. Az viszont messzemenően cuki, hogy a férfi újszülött babájuk segítségével kérte meg a friss anyuka kezét a kórházban. Darick már jó előre kitalálta a lánykérés forgatókönyvét, odaszervezte aznapra, ugyanarra az időpontra a barátokat és családtagokat. Sőt a kórházi személyzetet is beavatta tervébe, akik „ellenőrzésre” vitték a babát, így teremtve lehetőséget az apukának arra, hogy ráadja a babára a lánykérős ruhát. Ez annyira aranyos, hogy csak könnyezni lehet rajta.

A legkitartóbb vőlegény

Tim már egy héttel a megismerkedésük után tudta, hogy el akarja venni feleségül Candice-t. A lánykérést kitartóan, három éven keresztül építette fel úgy, hogy a lány mit sem tudott az egészről. Három év alatt 14 kézzel írt levelet adott a lánynak, majd szólt, hogy olvassa össze a 14 levél első betűit. Az első betűk pedig kiadták a lánykérés nagy kérdését: „Hozzám jössz feleségül?”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top