Család

Autót lopott a 15 éves nagykátai fiú, hogy beérjen az iskolába

Lekéste a buszt, és nem akart elkésni a suliból. Iskola után még mentek egy kört a barátjával, de nem volt merszük visszavinni az autót.

Egy férfi egy nagykátai presszóban kávézott még december 7-én reggel, amikor lába kelt a rábízott Fiatnak. Keresni kezdte az autót, nem sokkal később a rendőrségen is bejelentést tett.

A rendőrök kiadták a körözést, és kamerafelvételeket néztek át, a tulajdonos eközben a Facebookon osztotta meg, hogy eltűnt a kocsija – írja a Zsaru magazin nyomán a 24.hu.

Jelentkezett egy szemtanú, aki két feltűnően fiatal fiúnál látta az ezüst autót. Ennek alapján a rendőrök megtalálták a kocsit, később pedig a tolvajt is.

A 15 éves fiú azzal magyarázta a tettét, hogy lekéste a buszt, és nem akart elkésni az iskolából. Meglátta a presszó előtt az autót, nyitva volt, benne a kulccsal.

Elkötötte az autót, elment vele az iskolába, majd suli után elvitte egy körre a barátját. Ahhoz viszont nem volt mersze, hogy visszavigye a Fiatot, így Nagykátán leparkolt vele. A rendőröknek azt mondta, nagyon megbánta a tettét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top