Család

Megölte a feleségét, mert a nő elhagyta a muszlim öltözködést

A muszlim hitre tért angol nő nem tartotta be az öltözködési előírásokat. Férje brutálisan meggyilkolta.

A 27 éves, muszlim Akshar Ali kalapáccsal támadt 26 éves feleségére, Sineadre leedsi otthonában, majd hatszor megszúrta a nőt, aki belehalt sérüléseibe.

A négygyermekes leedsi asszony „bűne” az volt, hogy bár korábban megtért a muszlim hitre, a vallási előírásoknak megfelelő öltözködést egy idő után elhagyta, és újra nyugati stílusú ruhákban járt.

Shinead

A meggyilkolt feleség holttestét a férje két napig egy pincében rejtegette, majd barátai, Yasmin Ahmed és Vicky Briggs segítségével a város északi részén található erdős területre vitte, ahol paplanba csomagolta és felgyújtotta. A nő földi maradványaira diákok találtak rá másnap, amikor futni mentek az erdőbe.

A városi bíróság Akshar Ali és Yasmin Ahmedet bűnösnek találta gyilkosság vádjában, emellett elítélte bűntársait, Ahmedet és Briggst is. A gyilkos anyját és öccsét is megvádolták, hogy segítettek a gyilkosság nyomai, illetve a holttest eltüntetésében, őket azonban végül felmentették.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top