Család

Lehülyézte, és bántalmazta a tornatanár a diákjait

A nyíregyházi pedagógus becsületsértően beszélt a gyerekekkel, aki pedig nem úszott jól, azt víz alá nyomta, vagy gyomron vágta.

Lehülyézte vagy bénának nevezte diákjait egy nyíregyházi tanár, ha a gyerekek szerinte nem úsztak jól. De ennél durvább módszerei is voltak, például a víz alá nyomta, vagy gyomron vágta azt, aki szerinte gyengébben teljesített – számolt be a Tények.

Az ügyészség szerint a férfi rendszeresen becsületsértően beszélt a gyerekekkel, és bántalmazta őket. A tornatanár módszerei akkora feszültséget keltettek a gyerekekben, hogy volt olyan diák, akinek napokkal korábban már hányingere volt, és folyamatosan sírt. Egy másik tanuló pedig a tanár miatt az osztálykirándulásra sem akart elmenni.

A tanár a tárgyaláson mindent tagadott, azt mondta, félreértették, és összeesküdtek ellene. A pedagógus már nem tanít az iskolában, ítélet később várható az ügyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top