Család

Meghalt egy 17 éves koszorúslány alkoholmérgezésben, mert ivásra kényszerítették a lagziban

A kínai lagzik fontos része, hogy az ifjú pár egy erős alkohollal koccint minden vendéggel, ha pedig a menyasszony nem akar inni, a koszorúslánynak kell besegítenie.

Egy koszorúslány valószínűleg alkoholmérgezésben halt meg, miután ivásra kényszerítették egy lagziban Kínában. A 17 éves lányt arccal lefelé, holtan találták egy hotelszobában.

A beszámolók szerint a fiatal eleinte üdítőket ivott az esküvő után, akkor váltott szeszes italokra, amikor az ifjú pár tiszteletére koccintásba kezdett a násznép.

A baijiu nevű erős, 52 százalékos ital fontos része a lakodalmaknak Kínában. A hagyomány szerint a friss házasok minden vendéggel koccintanak, ha pedig a menyasszony nem akar inni, a koszorúslány teszi meg ezt helyette.

A lakodalom helyszínéül szolgáló hotel kamerafelvételein az látszik, hogy a tinédzser többször elesik a liftben, pedig két fiatalember segített neki.

A család azt állítja, lányuk azért halt meg, mert ráerőszakolták az alkoholt, a menyasszony azonban visszautasítja a vádakat. A rendőrség nyomoz az ügyben.

(Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top