Család

Kirúgták otthonról a 18 éves lányt, mert idősebb pasival randizott

A 18 éves lány olyan férfival esett szerelembe, aki 31 évvel idősebb nála, a lány szülei pedig nem voltak hajlandóak elviselni a kapcsolatot.

A most 20 éves Tereza Hatlas kimondottan idősebb férfit keresett a randioldalakon, így ismerkedett meg a nála 31 évvel öregebb George Sekaninával. A cseh lány még csak 18 éves volt, mikor románc kezdett szövődni kettejük között, ő pedig elképesztően boldog volt, hogy az ötvenes férfival mindenben megértik egymást.

De Tereza családja nem örült ennyire az új szerelemnek: amint kiderült, hogy a lány elkötelezte magát a férfi mellett, Hatlas családja kirúgta otthonról a lányt, és másfél évig nem is voltak hajlandóak találkozni vele. Tereza kénytelen volt összeköltözni barátjával, de nagyon rosszul érintette a szülei ellenségeskedése – depresszióba esett, és nem tudott megbirkózni családja haragjával.

Szerencsére úgy fél éve elkezdett javulni a helyzet, és a lány családja felvette a kapcsolatot Terezával, bár a párkapcsolatával még mindig nincsenek kibékülve. 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top