Család

Felnyírt haja miatt küldték haza a suliból a 8 éves kislányt

A harmadikos kislány hajviseletét „abnormálisnak” nevezte az igazgatóság.

Layla Sisaknoi még csak 8 éves, de máris több extrém frizurát kipróbált, mint mi valaha fogunk. A kislány félig felnyírva hordja a haját, néha csillagokkal, néha cikcakkmintával tarkítva. A kislány még óvódás volt, mikor a tévében látott egy iskolai lövöldözés áldozatainak dedikált emlékműsort, melyben az énekesnő ilyen felnyírt hajat viselt – ekkor kérdezte meg az édesanyját, lehetne-e neki is ilyen frizurája.

Layla évek óta ugyanabba a kaliforniai általános iskolába jár, és eddig soha nem szóltak be a haja miatt. Egészen március 5-ig, mikor a kislányt váratlanul hazaküldték a suliból „abnormális” hajviselete miatt. Anyukája, Tara értetlenül állt az eset előtt.

Az igazgató úgy döntött, amíg a kislány haja vissza nem nő, otthon kell maradnia. A felháborító esetet az iskola nem kommentálta, de az édesanya szerint az egyik rosszindulatú tanár keze lehet a dologban.

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top