Család

Máig nem tudja az édesanyja, mitől halt meg a fia Thaiföldön

A 41 éves férfit a napokban temették el, édesanyja azonban egyelőre sem a thaiföldi, sem a magyarországi boncolás eredményét nem ismeri.

A napokban temették el a 41 évest Tibort, aki vélhetően ételmérgezés miatt halt meg Thaiföldön. A kecskeméti vállalkozó édesanyja és szerelme azonban mélyen megalázva érezte magát a szertartás alatt – írja a Blikk a család egyik közeli ismerősére hivatkozva.

A temetést ugyanis Tibor gyerekeinek az anyja intézte, akivel már évek óta nem éltek együtt. A búcsúbeszédben el sem hangzott a férfi új párjának a neve, akivel Thaiföldre is elutazott, az édesanyja pedig nem mehetett elsőként a koporsót szállító kocsi után.

A család ráadásul máig nem tudja, pontosan mi okozta Tibor halálát. Holttestét először Thaiföldön boncolták fel, ennek eredményéről azonban még mindig nem kaptak értesítést.

A boncolást itthon is elvégezték, ám a jegyzőkönyvet a férfi gyerekeinek anyja kapja meg. Tibor édesanyja naponta hívja a nőt, hogy megtudja az eredményt, de egyelőre nem kapott választ.

A magyar férfi halálát nagy valószínűséggel ételmérgezés okozta: egy pattayai négycsillagos hotelben kígyómakrélát evett, amely mérgező is lehet, ha a bomlásnak indult húsban toxin termelődik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top