Család

Szándékosan villanyoszlopnak hajtott a kocsijával az anya, hogy bebizonyítsa a gyerekeinek, isten vigyáz rájuk

Az anya egy villanyoszlop felé kormányozta az autót, amelyben benne ültek az 5 és 7 éves gyerekei is.

Egy anya szándékosan nekihajtott egy villanyoszlopnak az autójával Atlanta közelében, miközben a két gyereke is az autóban ült. A 25 éves nő azt mondta a rendőröknek: meg akarta mutatni a gyerekeinek, hogy isten vigyáz rájuk.

Ezt megerősítettek a nő 5 és 7 éves gyerekei is. Szerintük egyértelmű volt a szándékosság, mert az édesanyjuk kanyarodott a kereszteződésben, a szeme be volt csukva, és azt mondta, hogy szereti istent.

A rendőrség közölte, hogy a nő arra kérte a gyerekeket, hogy csatolják be az öveiket, mielőtt belehajtott a villanyoszlopba.

Mikor a rendőrök megkérdezték az anyát, hogy mi történt, először azt válaszolta, hogy nézzék meg a Facebookját, az mindent megmagyaráz. Mostanra azonban már semmi sem utal az oldalán az esetre.

A balesetben nem sérült meg senki, de sokkal nagyobb baj is történhetett volna, ha az autó más szögben csapódik az oszlopba, vagy ha nagyobb a forgalom.

A nő előzetes letartóztatásba került, és kiskorú veszélyeztetésével vádolják. A gyerekek a nagyszülőknél vannak.

(WSBTV)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top