Szabadidő

Pár napra elutazott, de mire visszajött, villanyoszlopot állítottak a kocsibejárójára

A csongrádi férfinak így talicskával kellett az utcáról behordania a 120 mázsa tüzelőt. A szolgáltató szerint minden szabályosan zajlott.

Tavaly nyáron több napra elutazott egy csongrádi család, és mire hazajöttek, egy villanyoszlopot állítottak a kocsibejárójukra. Kiderült, hogy az EDF DÉMÁSZ a kábeltévé-szolgáltató kezdeményezésére lecserélte a Dob utca 10. előtt álló régi fa villanykarót betonra – írja a Délmagyar.

László elismeri, hogy előtte is volt a bejárón egy villanyoszlop, de a korábbi, fából készült keskenyebb volt, és kevésbé lógott be a kocsibejáróba. Az új mellett viszont nem fér be a pótkocsis traktor, így a férfinak az utcáról kellett talicskával behordania a 120 mázsa tüzelőt.

Ez még a régi, fa villanyoszlop:

Azóta több helyre írt a panaszt, amelyet végül elutasítottak. Az energiahivatal ugyanis elfogadta a szolgáltató állítását, hogy a régi karó cseréjét „ugyanazon a helyen hajtotta végre”, és ezt a becsatolt leírással és a helyszínrajzzal igazolta.

László saját költségén áthelyeztetheti az oszlopot, de ez több mint egymillió forintjába kerülne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top