Család

Tizenéves gyerekeivel fürdik az anya, szétszedik a netezők

Egyik fia 10, a másik 11, de az anya szerint nincs azzal semmi probléma, hogy rendszeresen együtt fürdenek.

Lauren Libbert egy reggeli műsorban mesélt arról, hogy legalább hetente egyszer a fiaival közösen fürdik, de ezzel nagyon sokan nem értenek egyet.

„Ez egyáltalán nem nagy kérdés nálunk, olyasvalami, amit évek óta csinálunk, és élvezünk. Van egy nagyon apró fürdőszobánk, de benyomorgatjuk magunkat. Néha magazint olvasgatunk vagy csak beszélgetünk, és ezzel semmi probléma nincs. A fiúk is kényelmesen érzik magukat, hiszen valami olyat csinálunk, ami nagyon normális.”

Arra a kérdésre, hogy meglepte-e a felháborodott reakció, Lauren azt válaszolta: 

„Mi lehet természetesebb, mint ellazulni és elkalandozni a saját otthonodban, nyilvánvalóan meztelenül, ahogyan születtünk? Ebben nincs mit szégyellni. Ezek mi vagyunk a legtermészetesebb, legboldogabb valónkban. Csak ezekről a dolgokról nem sokat beszélünk nyilvánosan. Nem látok semmilyen okot arra, hogy ez bármilyen módon is helytelen lenne. Mi szégyenletes a saját testünkön? Miért kell elrejtenünk egymás elől?”

A műsor másik vendége, Ben Edwards szerint azért probléma a közös fürdés ebben a korban, mert befolyásolhatja a gyerekek szexuális fejlődését. Szerinte nem a test természetellenes jellegéről van szó, hanem inkább arról a zűrzavarról amely ebből eredhet.

Az anya ugyanakkor azt mondta, hogy természetesen boldogan abbahagyja ezt az egészet, ha fiainak komoly kényelmetlenséget okoz ezzel a helyzettel. 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top