Család

Csodával határos módon menekült meg a haláltól ez a fiatal pár

Egy fiatal brit pár Dél-Amerikában, a Falkland-szigeteken kempingezett a szabadban, amikor egy hirtelen jött hurrikán a levegőbe röpítette őket egy kéttonnás konténerben.

Amikor a hatalmas vihar tombolni kezdett, Charlotte és a barátja, Ed a közelükben lévő kéttonnás konténerben próbáltak menedéket találni. Ám azzal nem számoltak, hogy a hatalmas erejű szél még a nehéz konténert is képes lesz a levegőbe röpíteni. Vagy 200 métert sodródtak a konténerrel, közben pedig a nagy légnyomás a konténer falához csapta őket. Charlotte azonnal elvesztette az eszméletét, eltörtek a bordái, és még a tüdeje is megsérült. 

Barátjának, Ednek csodával határos módon sikerült a koromsötétben elgyalogolnia egy öt mérföldre lévő farmra, és segítséget kérni. Charlotte-ot végül mentőhelikopterrel vitték egy uruguayi kórházba, miután többször is újraélesztették. Hat hét kórházi tartózkodás után nemrégen térhetett vissza családjához Nagy-Britanniába. 

(Forrás: Catersnews)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top