„Ez az én testem” – smoothie-t készített a placentájából az anyuka

nlc | 2018. Április 04.
Bizarr módját próbálta ki az anya a szülés utáni regenerálódásnak.

Négygyermekes anyukaként Jay Woodall jól ismeri a vajúdás és a szülés folyamatát. Két legutóbbi szülése után úgy döntött, hogy kipróbál valami újat a szülés utáni gyógyulás során, és megkóstolja a placentáját. Végül nemcsak ő tett kísérletet, hanem rávette családját, hogy ők is kövessék a példáját.

Az emberek egy része undorodik ettől, egyesek érdeklődőek és nyitottak, de igazából nem érdekel, ki mit gondol. Mindenki joga van a véleménye kinyilvánítására, ahogy nekem is. Ez az én testem, így én döntöm el, mit teszek vele. Ki akartam próbálni ezt a módszert, hogy valóban javítja-e az egészségemet és a testemet

jelentette ki Woodall.

Woodall végül smoothie és pirulák formájában kapta meg a placentát, hogy segítsen neki a szülés utáni érzelmi és hormonális kiegyensúlyozottság helyreállításában.

„Nagyon előnyös dolog, szerintem segíteni fog a szülés utáni depresszióban szenvedő anyákon. Amikor én kipróbáltam, nagyon megnyugtató érzés árasztott el, energikus lendületet kaptam. Jó tapasztalat volt, jól éreztem magam.”

Cafe Mom

Exit mobile version