Család

Orgazmust élt át szülés közben a jógaoktató

A kismama jógaoktató, Amandine Mangin számára nagyon fájdalmas, rossz élmény volt az első szülése. Tudatosan készült arra, hogy második babája megszületése viszont jó élmény lehessen.

A 29 éves Amandine Mangin állítása szerint olyan volt életet adni második gyermekének, mintha intenzív szexuális együttlétben lenne része. Persze ez az élmény nem csak úgy, a semmiből jött a kismama számára, aki egész terhessége alatt speciális jógagyakorlatokkal készült a szülésére. 

A szülés előtti napokban összesen 10 km-t sétált, ami szerinte nagyban segítette a tágulását és fájdalmai enyhítését. Ezenkívül relaxációval és meditációval készült a nagy napra. A vajúdás közben pedig tudatos légzéssel és táncmozdulatokkal szabadult meg a nagy fájdalmaktól. Oxitocinszintjét saját bevallása szerint azzal sikerült magasan tartania, hogy szülés közben is hevesen csókolgatta férjét. 

Az egész nagyon logikusnak hangzik. Egy kisbaba általában szexuális örömforrásból fogan, miért ne jöhetne akkor élvezettel a világra?

– mondta holisztikus megközelítésű módszeréről Amandine Mangin.

(Forrás: Dailystar)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top