nlc.hu
Család

Balesetben meghalt két gyereke, csodababája született

Egy részeg sofőr halálra gázolta két gyermekét, most csodababának adott életet az anya

Az anya úgy véli, hogy kislánya egy csoda, akit az égből küldtek neki a balesetben elhunyt gyermekei helyett.

A négyéves Gracie-Ann és a hároméves Jayden-Lee a családi autó hátsó ülésén ültek a halálos balesetkor tavaly februárban, amikor hazafelé tartottak egy születésnapi buliról. A balesetet Martin Newman okozta egy furgonnal, mint később kiderült, a szervezetében kokain volt és magas volt a véralkoholszintje is.

Gracie-Ann másnap, Jayden pedig a következő héten halt bele a balesetben szerzett sérüléseibe. A család élete pokollá változott ezek után, egészen addig, míg a most született kislány reményt hozott újra számukra. Az anya azért érzi csodának a gyermek születését, mert a balesetben ő is máj- és vesesérüléseket szenvedett, ezért megdöbbenve értesült arról, hogy várandós.

Az anya elmondta: „Teljesen sokkolt, amikor megtudtam, hogy terhes vagyok. Nagy meglepetés volt, de mégis csodálatos. Nem voltam biztos benne, hogy a sérüléseim miatt képes leszek még egy gyermeket vállalni. Tudtam, hogy kislány lesz, mert állandóan chili után sóvárogtam – pontosan ugyanúgy, mint amikor Gracie-Annt hordtam ki.

Öt órán át vajúdtam, mielőtt megszületett. Úgy éreztem, hogy Gracie-Ann és Jayden-Lee is ott van velünk a szobában. Csupán 2,7 kilósan született, de teljesen tökéletes kisbaba. A Summer nevet azért választottam neki, mert a melegségre és a napsütésre hasonlít. Annyira gyönyörű. Amikor mindent elveszítesz, és aztán kapsz valamit, amibe kapaszkodhatsz, azt tényleg nem lehet leírni.”

Az ittas sofőrt kilenc év és négy hónap börtönbüntetésre ítélték veszélyes vezetéssel elkövetett halál okozásának két vádpontja miatt.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top