nlc.hu
Aktuális

Halálos motorbaleset Egerben

Száguldás közben akart TikTok-videót készíteni, szörnyethalt egy motoros Egerben

Barátai értetlenül állnak a történtek előtt.
motor

Tragikus körülmények között halt meg egy motoros Egerben. A 41 éves áldozat a TikTok-ra akart videót készíteni a száguldásról, azonban felhajtott a járdára és 180-nal a szalagkorlátnak csapódott – számolt be a Tények. A balesetben súlyosan megsérült a sofőr, sokáig küzdöttek az életéért, de végül a helyszínen életét vesztette.

A Tények úgy tudja, Viktor egy éve szerzett jogosítványt nagymotorra. A férfi megkérte az ismerősét, hogy videózza le, a barátja viszont nem akart vezetés közben mobilozni. Az áldozat a TikTok-ra akart videókat készíteni, ezért is vezethetett gyorsan. Csaknem 180-nal ment, a kanyar előtt ugyan próbált még fékezni, de már nem tudott megállni. A helyszínen 90 méteres féknyomot hagyott maga után, majd nekicsapódott a szalagkorlátnak.

Barátai értetlenül állnak a történtek előtt. Egyikük sírva beszélt arról a Tényeknek, hogy a férfi mindig óvatosan vezetett. “Nagyon vigyázott, mindig megfontolt volt és óvatosan vezetett. Ezért nem is értjük, hogy miért történt” – nyilatkozta könnyek között.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top