Család

Ez az apa már a keserű jövőben él, ahol csak így kommunikálhat gyermekeivel

YouTube-csatornát indított egy amerikai apa azért, hogy legalább így tudjon kommunikálni gyermekeivel, akik eddig a legtöbbször meg sem hallották, ha az apjuk élő szóban szólt hozzájuk.

Justin Smith szerint gyermekei teljesen kirekesztették életükből, ezért kénytelen volt egy saját YouTube-csatornát indítani, amin üzenhet gyermekeinek. A Jo néven ismert férfinek öt gyermeke van, úgy érzi, hogy a március 30-án elindított Joe Daddyutube nevű csatorna az egyetlen módja annak, hogy kommunikáljon saját gyermekeivel. Jo arra ösztönzi a többi szülőt, hogy ők is tegyék ugyanezt.

„Azoknak a szülőknek javaslom ezt, akik azon aggódnak, hogy a gyermekük ki sem látszik a telefonjából, és csak a YouTube érdekli. Ha már egész nap ott lógnak, akkor jó ötletnek tűnhet egy ilyen csatorna létrehozása” – érvel Jo, aki valahol érzi azt is, hogy nevetséges dolgot művel.

„Készíthettem volna egy sima WhatsApp-videót is, de egy konkrét YouTube-csatorna jobb ötletnek tűnt” – monda Jo, aki élelmiszeripari vezetőként állandóan úton van, így a csatorna arra is jó lesz majd, hogy gyermekei lássak azt, hogy éppen merre jár.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top