Család

Egy adminisztratív hiba miatt 4 évre is Amszterdamban ragadhat a család

Valószínűleg adminisztratív hiba történt a sokáig Ausztráliában élő Kevin Bees esetében, akiről nem hiszik el a hatóságok, hogy brit állampolgár.

Bár továbbra is jogi úton küzdenek az igazukért, lehet hogy csak négy év múlva térhet haza Nagy-Britanniába egy ausztrál-brit vegyes pár a kisbabájával. Az évekig Ausztráliában élő brit állampolgár Kevin Bees papírjai ugyanis valószínűleg összekeveredtek az eljárás során, így a hatóságok egyelőre nem találtak elég bizonyítékot arra, hogy a férfi valóban brit állampolgár.

Dacára útlevelének, születési anyakönyvi kivonatának és egyéb benyújtott okmányainak. Így pedig nem szponzorálhatja felesége és kislánya Nagy-Britanniában való letelepedését sem.

Akármennyire nonszensz is az ügy, a család egyelőre nem tud mást tenni, mint Hollandiában, egy barátjuknál kivárni a már eddig is 6000 fontjukba került eljárás eredményét. Ennek ellenére nem adták fel Nagy-Britanniában való letelepedési szándékukat és remélik, hogy mielőbb tisztázódik az ügyük.

(Forrás: Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top