Család

Hipót ivott a miskolci lány, miután megtudta a bírósági ítéletet

Az elsőfokú ítélet után akart öngyilkos lenni, de anyja időben észrevette, hogy baj van. Most egy szakértői vélemény késése miatt nem kerül pont az ügy végére.

Két tinédzser lány még 2015-ben verte meg egy társukat féltékenységből, és a gyűrűjét, illetve a karkötőjét is elvették tőle. A bíróság azonban azóta sem hozott ítéletet az ügyükben – írja a Blikk.

A Miskolcon élő Petrát első fokon három év, Zsófit egy év hat hónapnyi javítóintézeti elzárással sújtották. Az ítélet miatti végső elkeseredésében Petra hipót ivott. Szerencsére az édesanyja észrevette, hogy baj van, így időben orvosi segítséget kapott a lány.

Amikor ez kiderült a másodfokú tárgyaláson, a bíró pszichológus szakértőt rendelt ki még tavaly szeptemberben. A szakvélemény azonban a mai napig nem érkezett meg a lányok ügyvédjéhez.

A jogi képviselő nem érti, mi tart eddig, hiszen máskor heteken belül elkészül a jelentés. Szerinte a két lány kamaszos hevületben csinált három éve butaságot, ami máig befolyásolja az életüket, de érthetetlen, miért nem kerül végre pont az ügy végére.

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top