Család

Vitát szított a szalagavatón imádkozó diákok fotója

Miután egy amerikai újságíró megosztotta az áldást mondó gimnazisták fotóját, vita alakult ki arról, ki számít jó gyereknek.

Frank Somerville, egy kaliforniai újságíró tette ki egy nő fotóját, aki az érettségiző lányát és annak barátait fényképezte le, amint a szalagavatón áldást mondanak az étel fölött. A nő azt írta, a fotó szerinte magáért beszél, Somerville pedig hozzátette, hogy milyen sokat mond ez a kép a mai fiatalokról, és mennyire örül neki. Az újságíró Facebook-oldalán ezek után vita alakult ki arról, hogy az a fiatal számít-e jó gyereknek, aki vallásos.

Rengetegen voltak, akik megírták, hogy a nem hívő fiatalok is lehetnek éppen olyan jó emberek, mint vallásos társaik. Somerville azt írta, ő egyáltalán nem arra célzott, hogy aki nem vallásos, nem lehet jó ember, de hát a kommentháborúk természete már csak olyan, hogy nem nagyon érdekli a hozzászólókat, mi állt az eredeti posztban. Ezt már csak mi tesszük hozzá, nem Somerville mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top