Család

A közösségi oldalán fakadt ki volt férjére a kétgyermekes anyuka

Egy kétgyermekes, egyedülálló anyuka végső elkeseredésében a nyilvánossághoz fordult, és közösségi oldalán vette sorra volt férje bűneit, aki nem hajlandó rendszeresen fizetni a tartásdíjat.

Nem a gyerekeink hibája, hogy mi elváltunk. És én szeretnék nekik olyan életet biztosítani, hogy ne is kelljen elvált szülők gyerekének érezniük magukat. Ha szeretted valamikor annyira az anyjukat, hogy két gyereket összehoztál vele, akkor most sem hagyhatod cserben. 

– mondja volt férjének címzett, elkeseredett üzenetében az egyedülálló anyuka, a Single Mum Still Standing című blog szerzője. 

Majd sorra vette üzenetében, hogy milyen költségei vannak rendszeresen a gyerekekkel. A videóban elmondta, hogy soha nem magára költötte a tartásdíjat és hogy így is két állásban dolgozik, hogy legalább a legolcsóbb ruhákat és cipőket meg tudja venni gyerekeinek. Míg elmondása szerint volt férje rendszeresen azzal az indokkal tartja vissza tőle a tartásdíjat, hogy úgysem a gyerekeire költené.

Azt gondoltad, hogy a bölcsőde vagy az iskola utáni foglalkozások ingyenesek? Soha egy filléredet nem költöttem magamra!

Volt férjének címzett üzenete pedig ezzel az elkeseredett konklúzióval zárul:

Annyi csalódást okoztál az elmúlt években a gyerekeinknek, hogy én már nem várok tőled semmit. Egy szemét, rossz apa vagy, az az igazság. 

(Forrás: Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top