Család

Tojásokkal dobálták meg a kismama kocsiját Mosonmagyaróváron

Tojásdobálással keseríti meg a mosonmagyaróvári autósok életét egy fiatalokból álló csoport, amelynek tagjai válogatás nélkül zúdítanak tojászáport a mellettük elhaladó kocsikra. Ha a rendőrök elkapják őket, közúti veszélyeztetés miatt üthetik meg a bokájukat.

Tojásokkal dobálnak autókat egy fiatalokból álló csoport tagjai Mosonmagyaróváron. A Bors ezt első kézből tudja a négy hónapos terhes Nikitől, akinek autóját a napokban dobálták meg tojással.

Boltból tartottam hazafelé éjszaka, amikor egy-két tojást menet közben a kocsimhoz vágtak. Szerencsém volt, de kérdem én, mi van, ha ijedtemben elrántom a kormányt? Ugyanis csak december óta van jogosítványom, így még nem vagyok rutinos

– mondta a lapnak a fiatal kismama, aki a vele történt dolgokat egyből ki is írta a Facebookra.

A hozzászólásokból elég hamar kiderült, hogy nem Niki volt a tojásdobálós banda első áldozata aznap.

Az autók dobálása a rengeteg veszélye mellett egyébként közúti veszélyeztetésnek minősülhet, amiért elzárást is lehet kapni – magyarázta a Borsnak Pausz Ferenc közlekedésbiztonsági szakértő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top