Család

Melegítőalsóban tűnt el egy 69 éves férfi az I. kerületből – fotó

Már a rendőrök is keresik a 69 éves Vörös Pétert, aki mackónadrágban sétált ki I. kerületi lakásának ajtaján, majd eltűnt.

Körözési eljárást indítottak a budavári rendőrök a 69 éves Vörös Péter ellen, aki május 5-én délelőtt a Budapest I. kerületi lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Május 5-én tűnt el Vörös Péter – forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint Vörös Péter körülbelül 170 centiméter magas, ősz hajú férfi. Eltűnésekor fekete melegítőfelsőt, fekete melegítőalsót és fehér sportcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Vörös Pétert felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111 számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top