nlc.hu
Család
Alázták az anyát, mert fiával érkezett az állásinterjúra

Alázták az anyát, mert fiával érkezett az állásinterjúra

Sokkolta az interjúztatót az anya, mikor fiával jelent meg az állásinterjún.

Az interjúztató férfi a Mumsnet online szülői fórumhoz fordult megérdeklődni, vajon általános gyakorlat-e a nála felmerülő eset. Az anya azzal indokolta, hogy 13 éves fiát is bevitte az állásinterjúra, hogy megmutassa, hogy néz ki egy ilyen helyzet.

A férfi jelezte a nőnek, hogy gyermeke nem lehet jelen a megbeszélésen, kint kell várakoznia a recepción, mire az anyuka annyit reagált, hogy senki nem jelezte, hogy nem hozhatja be a fiút. Bár az anya jó élettapasztalatnak tartotta volna a szituációt fia számára, a férfi nem engedélyezte, hogy a tini bent tartózkodjon az interjú ideje alatt.

Forrás: Mumsnet

„Amikor később felhívtam, hogy közöljem, nem ő kapta meg a munkát, azt mondta, hogy diszkriminációt követünk el ellene, mert gyermeke van.”

A Mumsnet kommentelői javarészt egyetértettek a férfival, szerintük az anya hibázott, nagyon nem megfelelően kezelte a helyzetet.

Egyesek próbálták megérteni a nőt, és azzal védték, hogy fiának talán problémái vannak, emiatt felügyeletre szorul, ezért vitte magával az édesanyja. 

Yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top