Család

Péniszt talált egy anyuka a gyerekjátékok között

Online vásárlás...

Susanne Kerns író és édesanya a másodikos fiának és az osztálytársainak rendelt egy harmincdarabos „squishy” kollekciót az Amazonról. Ezek az imádni való kis figurák rendkívül népszerűek a gyerekek körében, mert aranyos arcukkal és puha pocakjukkal kifejezetten szeretgetésre lettek tervezve. A gyerekekkel együtt bontva ki a csomagot, kiderült, hogy az egyik squishy nem olyan, mint a többi.

Valahogyan a jópofa kisállatok közé egy péniszke is bekeveredett.

Kerns így ír a kritikájában:

Kedves Amazon,

Nemrégiben vásároltam önöknél egy Mochi Puha Játékot a fiam másodikos „kincsesládájába”.

(…) Amikor megérkezett a csomag, a tizenkét és nyolcéves gyerekemmel együtt nyitottuk ki. Srácok – mondtam –, ezek az iskolai kincsesládába mennek, de egyet-egyet választhattok. Egyesével szedtük ki a figurákat, és a gyerekek elragadtatása egyre hangosabb lett.

Óó, egy cuki kiscica!

Óóóóóó, nézd a kis pandamacit!

Óóóóóóóóóóó, egy kismalac!

És aztán szünet:

Anya, ez milyen állat?

Hmm, gyerekek, azt hiszem, ez egy pénisz.

Mire a fiam:

Ez tényleg egy pénisz! A tapintása is olyan! Ez nagyon szuper! Megtarthatom?

Fotó: Susanne Kerns/Facebook

Kerns elmondta, hogy inkább ő tartja meg a kis figurát, és a Nintendo Switch elkobzásának terhe mellett megeskette a két gyereket, hogy senkinek nem mondják el, mijük van otthon. „Szóval így tudta meg péntekre az iskola valamennyi (1100) gyereke, hogy én vagyok az az anyuka, akinek van egy pénisz formájú játéka, és soha egy szülő se fogja többé átengedni a gyerekeit játszani az enyéimmel” – folytatja az író.

A játékok anyagára egyébként nem volt panasza, tényleg olyan puhák és könnyen tisztíthatók, mint ahogy írták.

Susanne azóta felfedezte, hogy az illetlen formájú játéknak saját neve (DingDing) és nyolcezer fős rajongói csoportja is van a Facebookon, amelyben a kis lények napi életét dokumentálják – némiképp az Amélie csodálatos életében turnézó kerti törpéhez hasonló módon.

(via CafeMom)

Kiemelt kép: Susanne Kerns/Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top