Család

Elvásárolta anyja pénzét a neten a 6 éves kislány

Csak egy Barbie babáról volt szó, de azon kívül még rengeteg más játék is bekerült a webshopos kosárba. Kórházi adományként végezte a sok leszállított gyerekjáték.

Egy 6 éves kislány Utahban titokban 350 dollárért (átszámítva mintegy 100 ezer forintért) vásárolt játékokat az Amazonon, anyja tudta nélkül. Unokatestvére, Ria megosztott a Twitteren egy fotót, amelyen éppen Kaitlin, az online vásárlásban jeleskedő kisgyerek a család háza előtt veszi át a leszállított termékeket.

Mint kiderült, a kislány anyukája adta meg a gyereknek a bankszámlájához való hozzáférést, de csak azért, hogy egy Barbie babát megvásároljon a szülinapjára. Kaitlin azonban vérszemet kaphatott, hogy ennyire túlköltekezett anyja kontójára. A megrendelt játékokról mit sem tudtak a szülők, egészen addig, amíg az Amazon ki nem szállította.


A büntetés természetesen nem maradhatott el: Kaitlintől egy hónapra megvonták az internethasználatot, a pluszban vásárolt játékokat pedig nem tarthatta meg, el kellett adományoznia. Kaitlin a helyi gyerekkórházat választotta. Örömmel adja oda nekik valamennyi játékszert, a kislányt ugyanis itt kezelték egy hétig csecsemőkorában.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top