Család

Megható ajándékkal lepte meg szüleit a fősuliról kibukott fiú

Évekig készült a nagy meglepetésre a főiskolás fiú.

Amikor néhány éve sok hiányzása és rossz jegyei miatt felfüggesztették főiskoláján a texasi Hanss Mujicát, közölnie kellett a rossz hírt szüleivel. 

Soha nem fogom elfelejteni a csalódottságukat. Utoljára akkor láttam azt az arckifejezésüket, amikor egy autóbalesetben pár évvel korábban meghalt a bátyám. Elhatároztam, hogy soha többé nem okozok nekik ilyen csalódást

– mesélte Hanss.

A fiúnak 6 évébe telt kijavítani, amit elrontott. Közben felfüggesztették tandíjtámogatását, így egy évet ki is kellett hagynia, hogy összegyűjtse a tandíjra való pénzt. Minderről szülei csak keveset tudtak, és valahányszor megkérdezték, hogy mikor fog Hanss diplomázni, mindig csak azt a választ tudta adni nekik, hogy hamarosan.

Ám idén tavasszal végre eljött a nagy pillanat, amit Hanss évek óta tervezett. Egy levélben közölte szüleivel a hírt, hogy lediplomázott, és meghívta őket diplomaosztójára. Amikor pedig a könnyező szülők megfordultak, ott állt mögöttük beöltözve Hanss, Köszönöm, mama és papa felirattal. 

(Forrás: Boredpanda)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top