A Harvardon diplomázott az egyedülálló anyuka

nlc | 2018. Május 31.
Egy hír, aminek nem kellene hírnek lennie.

Egy diploma a Harvard jogi karáról sokak álma, és rengetegen elbuknak, miközben próbálják megszerezni: nem elég okosak, nem elég eltökéltek, nem elég jók a kapcsolataik. A kisbabáját egyedül nevelő Briana Williamsnek ellenszélben, nehezített pályán is sikerült.

Briana kiskorától ügyvéd akart lenni, de mikor negyedéves korában terhes lett, ez kis híján lehetetlenné vált. 2017 áprilisában, amikor már megindultak a fájásai, gyorsan kért egy epidurális érzéstelenítést, hogy még a baba születése előtt el tudjon menni szigorlatozni.

„Enyhe kifejezés, hogy egy újszülött egyedülálló anyukájaként nehéz volt az utolsó év” – mondja. Briana minden jóslat és statisztika ellenére most diplomázott, és az eseményre magával vitte az egyéves Evelynt is, aki szintén kapott egy kis talárt és sapkát.

„Voltak napok, amikor úgy éreztem, túl sok ez az egész, de azt hiszem, csak tettem, amit muszáj volt, attól függetlenül, ahogy belül voltam. Nem akartam, hogy az emberek azt mondják, választanom kellett az anyaság és a siker között. Tudtam, ha kitartok, segíthetek a hasonló helyzetben lévő nőknek.”

Briana diplomaosztójának képét több mint tizennyolcezren kedvelték az Instagramon.

(via Yahoo)

Kiemelt kép: Briana Williams/Instagram.

Exit mobile version