Család

Medencébe esett és megfulladt Bode Miller amerikai síző 19 hónapos kislánya

Most tárták a nyilvánosság elé a szombaton történt tragédiát.

Úszómedencébe fulladt Bode Miller olimpiai és világbajnok amerikai alpesi síző 19 hónapos kislánya Dél-Kaliforniában. A kislány, Emeline Miller vasárnap hunyt el egy Orange megyei kórházban, egy nappal a vízi balesetet követő sikertelen újraélesztés után.

A visszavonult sportoló az Instagramon jelentette be, hogy elvesztették a kislányukat.

Le vagyunk sújtva

– írta Miller a közösségi oldalon, ahol több fotót is megosztott az elhunyt kislánytól. Miller, akinek Emeline-on kívül három gyereke van, bejegyzésében arra kérte az embereket, hogy tartsák tiszteletben a gyászukat.

A baleset szombat este történt, helyi idő szerint fél hét előtt hívták ki a mentőket a Coto de Caza egy elegáns negyedében lévő házhoz. A sikertelen újraélesztési kísérlet után a kislányt a sürgősségi osztályra vitték. „Egész nap nem volt pulzusa” – mondta Tony Bommarito, a megyei tűzoltóság kapitánya. Orange megye seriffhivatalának szóvivője, Carrie Braun szerint a baleset körülményeit jelenleg is vizsgálják.

Az amerikai sí- és snowboardcsapat a Twitteren fejezte ki részvétét Millernek és családjának. A 40 éves Bode Miller a legsikeresebb amerikai alpesi síző, 33 világkupa-győzelmet aratott, négyszer volt világbajnok, hat olimpiai érmet szerzett, köztük egy aranyat a 2010-es vancouveri téli olimpián. A 2014-es szocsi téli olimpia legidősebb érmes síelője volt 36 évesen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top