Család

Bode Miller felesége könnyek között mesélt gyermekük haláláról

Az amerikai síző 19 hónapos kislánya június elején fulladt vízbe.

Szívszorító tévéinterjúban mesélt 19 hónapos gyermeke haláláról Bode Miller olimpiai és világbajnok amerikai alpesi síző és felesége, Morgan Beck Miller. Ahogyan arról mi is beszámoltunk, kislányuk, Emeline június 10-én belefulladt a Miller család szomszédjának medencéjébe.

Bode Miller felesége most azt is elmesélte a Today című tévéműsorban, hogyan talált rá a vízfelszínen lebegő kislányra. Bár a tragédia még nagyon közeli, a házaspár kötelességének érzi, hogy figyelmeztesse a szülőket a veszélyre: hogy elég egyetlen pillanatnyi figyelmetlenség, és máris bekövetkezhet a tragédia.

Egyetlen nap nem telik el úgy, hogy ne imádkoznék azért, hogy visszamehessek az időben, és megakadályozzam, ami történt. De most lehetőséget kaptunk arra, hogy más szülőkön segíthessünk

– mondta el a Morgan Beck Miller, a gyászoló édesanya.

A tragédia napjára visszaemlékezve azt mondta, éppen olyan volt, mint a többi. Ahogyan sokszor máskor, aznap délután is a szomszéd családnál vendégeskedett a gyerekekkel.

Egy teljesen átlagos nap volt. Ott ültünk a kanapén, ő pedig a szőnyegen játszott előttünk. De egyszer csak észrevettem, hogy túl nagy a csend

– emlékezett vissza. Morgan ezután észrevette, hogy a hátsó udvarra vezető ajtó résnyire nyitva állt. Azonnal kirohant a kertbe, ahol a kislány már a víz felszínén lebegett. Beugrott, kihozta őt a vízből, és megkezdte az újraélesztést, miközben a barátai felhívták a 911-et.

Bár a kislányt a kiérkező mentősök élve szállították kórházba, és eleinte az orvosok is bizakodóak voltak, a kislány túl sokáig nem jutott oxigénhez ahhoz, hogy meg tudják menteni. Emeline Miller a kórházban vesztette életét.

A család nagyon messze áll attól, hogy feldolgozza a tragédiát: kislányuk szobáját például a baleset napja óta érintetlenül hagyták. Azt azonban nagyon fontosnak tartják, hogy figyelmeztessék a többi szülőt, Amerikában ugyanis nagyon gyakoriak a hasonló balesetek, mégsem fektetnek elég hangsúlyt a megelőzésre.

Morgan még hónapokkal kislánya halála előtt tudta meg, hogy ismét gyereket vár. Emeline nagyon várta, hogy kishúga szülessen.

(Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top