Család

Fia viszi tovább a leghíresebb brazil szurkoló örökségét

Lélekben a legismertebb brazil szurkoló, Clovis Acosta Fernandes is ott lesz a brazil válogatott meccsein az orosz foci-vb-n, miután fia folytatja a hagyományt apja kalapjával és a legendás trófeával.

Clovis Acosta Fernandest még azok is ismerik valószínűleg, akik egyáltalán nem követik figyelemmel sem a brazil labdarúgó-válogatott szereplését, sem a világbajnokságokat. Ő az a bajszos brazil szurkoló, akiről a négy évvel ezelőtti, 7-1-re végződő német-brazil meccs alatt készült egy ikonikus fotó, ahogy csalódottan öleli a világbajnoki trófeát, miközben a németek épp a földbe döngölik a világ legjobb csapatának tartott brazil válogatottat.

Fernandes 1990 óta minden világbajnokságra elkísérte a brazil csapatot, ám az 2018-as eseményre már nem juthatott el, mert 2015-ben meghalt.

Örökségét fia viszi tovább, aki apja kalapjával és a legendás trófeával együtt szurkol a brazil válogatottnak a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top