Család

Valószínűleg ez a férfi a világ legönzetlenebb apukája

A négygyermekes Jimet időről időre nagyon keményen sújtja az élet. Neki azonban máig csak a gyerekei boldogsága a fontos.

A négygyermekes édesapa, Jim azután vált mozgássérültté és szellemileg is korlátozottá, hogy 1981-ben egy részeg sofőr vezette autóval karambolozott. Már az is valóságos csoda volt, hogy túlélte a balesetet, miután hat hetet feküdt kómában. Legutóbb pedig korlátozott munkaképessége miatt az állását is elvesztette, és helyzete végképp kilátástalanná vált. 

 

Ennek ellenére Jim életszemlélete pozitív maradt, és máig gyermekei boldogsága a legfontosabb számára.

Kisebbik lányát, Meghant például nemrégen egy olyan gesztussal lepte meg, amitől aztán a fél világ könnye kicsordult. A szorult anyagi helyzetben lévő férfi hetekig gyűjtötte az aprókat, majd egy kiürült gyógyszeres dobozban kislánya szobájába helyezte azzal a felirattal, hogy vegyen magának belőle kávét.

Nem csoda, hogy Meghan azonnal sírva fakadt édesapja ajándékát látva, és miután a kiposztolt bejegyzést rengeteg ember megosztotta, a lány úgy döntött, hogy gyűjtést szervez édesapjának.

Eddig 9000 dollár gyűlt össze, amelyből a család ki tudja végre fizetni Jim felgyűlt kórházi számláit.

(Forrás: Boredpanda)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top