Család

Eladta az autóját, hogy felesége kórházi számláit fedezze, 17 évvel később gyerekei vásárolták vissza

A 47 éves édesapa sírva fakadt a meglepetéstől.

Az amerikai Wesley Ryan csak egy dolgot szeretett jobban 1993-as Ford Mustang GT-jénél: a családját. Így aztán, amikor feleségét 17 évvel ezelőtt, fiatal anyaként petefészekrákkal diagnosztizálták, egyetlen percet sem habozott, azonnal eladta hőn szeretett autóját, hogy fedezhesse a kórházi költségeket.

Fia, Jake jól emlékszik erre a napra: elmondása szerint már kisfiúként tudta, mennyire sokat jelentett édesapjának az az autó. Éppen ezért nagyon megörült, amikor meglátta, hogy az autó új tulajdonosa is meg akar szabadulni a járműtől. Azonnal lecsapott az ajánlatra, és nővére segítségével visszavásárolta az autót.

47 éves édesapjának fogalma sem volt róla, mi várhat rá, amikor gyermekei és immár 13 éve rákmentes felesége bekötött szemmel kivezették őt egy parkolóba. Amikor meglátta, hogy az álomautó vár ott rá, azonnal könnyekben tört ki. Fia megörökítette a megható pillanatot, és feltöltötte a Facebookra a (sajnos döntött) videót:

Szomorú, de az autó új tulajdonosának is nagyon hasonló okokból kellett megválnia a kocsitól: neki az édesanyjáról derült ki, hogy petefészekrákja van. Remélhetőleg az ő sorsuk is jobbra fordul!

Ryan egyébként a meglepetés kapcsán azt nyilatkozta, hogy amit a gyerekei tettek, az megmutatta számára, milyen jó munkát végeztek a feleségével szülőként: csodálatos gyerekeket neveltek fel.

Jake Ryan / Facebook

(Fox News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top