Család

Majdnem megfulladt egy 6 éves kislány a csúszdaparkban

Hős lett a nagypapából, aki kimentette a kislányt a vízből.

Ben Gibbs a lányával és egyéves unokájával a Windsor Leisure Centre élményfürdőben töltötte a nyaralását, ám azt nem gondolta volna, hogy a hétvége után nemcsak feltöltődve, hanem valóságos hősként hagyja el a hotelt.

A 40 éves férfi épp a medencében pancsolt a családjával, mikor lánya kiszúrta, hogy egy kislány teste lebeg a csúszda alatt a vízben. A fiatal nagypapa azonnal a kislány segítségére sietett, és szerencsére épp időben érkezett.

A kislány szája teljesen elkékült, szemei nyitva voltak, mikor a férfi rátalált. A medencét a kiérkező mentősök kiürítették, és újraélesztést végeztek a kislányon, akit aztán kórházba szállítottak. Hamarosan magához tért, és a légzése is helyreállt. 

„Nem érzem hősnek magam, csak örülök, hogy jól van. Utána még sokáig nem tudtam abbahagyni a sírást, arra gondoltam, az én lányommal is megtörténhetett volna” – nyilatkozta az esetről az ötgyermekes Gibbs.

mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top