Család

Dobta a pasiját, mert luxusautója csak olcsó másolat volt

A nő azután kezdett el érdeklődni a férfi után, miután meglátta annak luxusautóját. Nem sokkal később azonban rájött, hogy másolat, így dobta a pasit.

Egy kínai nő nemrég sok negatív visszajelzést kapott, miután megosztotta történetét a közösségi médiában. A nő elmesélte, hogy egy partin találkozott leendő barátjával, akiről bevallotta, akkor kezdte el őt érdekelni, mikor meglátta annak drága Porsche Cayenne autóját. Sajnos néhány hét múlva kiderült, hogy olcsó utánzatról van szó, így a nő szakított a férfivel.

Forrás: Mega.mu

A nőnek már előtte is feltűnt, hogy valami nem stimmel. Bár luxusautóval rendelkezett, a férfi olcsó ruhákban járt, és párját kevésbé fényűző éttermekbe vitte, mint ahova egy Porsche-tulajdonosnak járnia kellene. A nő azt állítja, azért posztolta történetét, mert más nőket is szeretne figyelmeztetni a „hamis porschés férfira”, aki ezzel a csellel szeretné ágyba csalni őket. Veszélyes világban élünk, mindig is tudtuk…

Odditycentral

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top